Pynt <3

Jeg går for tiden lidt amok med planter! Jeg har en tendens til at blive grebet af noget, og så får den fuld gas. 

Trods min mors ualmindelige grønne fingre så har jeg ikke selv grønne fingre! Nu har jeg så fundet ud af, at hvis jeg sætter mig lidt ind i, hvordan den pågældende plante passes, så kan den overleve mere end 3 måneder herhjemme. Så nu har jeg pludselig både stuen, køkkenet og gæsteværelset fyldt med grønt liv. Men ja, grønt liv – ikke mange farver udover grønt. De planter, der er lettest at passe, har ofte ikke blomster og farver udover den livsglade, grønne farve. Så jeg besluttede mig for at tilføre lidt farve selv. Et sjovt påfund, som jeg egentlig synes, fungerer overraskende godt; kulørte kugler! Jeg har startet med at lave 2 til min meget grønne Fingerphilodendron (Monstera Deliciosa). Det bliver nok ikke den eneste plante, der får hæklepynt.

Og her er resultatet <3 

Skriv et svar